Telecomanda, IH-MINI86ES, IHANDY, cu Functie de Invatare

25lei

Descriere

Telecomanda IH-MINI86ES Functie de Invatare, potrivită şi pentru următoarele modele şi mărci: 

Telecomanda universala IH-MINI86ES cu Funtie de Invatare

Telecomanda IH-MINI86ES Funtie de Invatare LCD-SAT-DVD, dacă este în stoc, poate fi livrată în 24 de ore. Telecomanda beneficiază de o garanţie de 12 luni de la data vânzării.

Telecomanda IH-MINI86ES Funtie de Invatare LCD-SAT-DVD, s-a deteriorat sau ai pierdut-o ? Ai obosit să te deplasezi de fiecare dată până la televizor pentru a schimba canalul ori pentru al închide?

Nu trebuie să-ţi faci probleme! Magazinul online „Remote-control” are răspuns la acest tip de probleme. Acest model de telecomandă originală, înlocuitoare sau cu aspect original va rezolva aceste inconveniente ca tu să-ţi recapeţi confortul dorit.

Este cât se poate de clar că fără acest dispozitiv nu se poate sta nici măcar o zi. Nevoia de informaţie te obliga să rezolvi cât mai urgent acesta problemă.

Magazinul virtual de telecomenzi „Remote-control.ro” împreună cu echipa să poate să verifice telecomenzile, poate repara ceea ce e de reparat sau poate sa vă ofere o telecomandă nouă.
În cazul în care nu aţi găsit în cadrul shop-ului online telecomanda pentru Televizorul LED marca IHANDY, contactaţi-ne pentru suport.

Telecomanda IH-MINI86ES Funtie de Invatare LCD-SAT-DVD se livreaza în toată ţara prin Poşta Româna sau prin curier rapid funcţie de alegerea clientului.

  Recomandăm de asemenea ca înainte de a ne contacta, să citeşti mai întâi secţiunea „Garanţii„. Acolo vei găsi cu siguranţă răspunsuri la întrebările frecvente.

Telecomanda IH-MINI86ES Funtie de Invatare LCD-SAT-DVD dispune de garanţia acordată legal dar, nu şi dacă a fost lovită, curăţată de client sau a suferit din pricina utilizării necorespunzătoare.

Atenţie!! Asiguraţi-vă că bateriile utilizate sunt de calitate. (majoritatea celor care au reclamat că telecomanda nu funcţionează aveau în acesta baterii necorespunzătoare).

Preţurile produselor conţin TVA (şi nu includ taxe de livrare care sunt în mod clar opţionale)

Imaginile şi datele tehnice ale telecomenzilor afişate au un caracter informativ şi pot conţine erori sau inadvertenţe şi datorită bazelor de date care sunt construite în timp de mai mulţi colaboratori.

Facem eforturi permanente să actualizăm bazele de date şi informaţiile asociate fiecărei telecomenzi.

Dar, unele specificaţii tehnice şi preţuri pot fi modificate de producător fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală.

Telecomanda (Remote Control) Model: IH-MINI86ES,
Marca: IHANDY,
Associated Number: MINI86ES,
Acesta telecomanda este utilizată pentru: IHANDY Universala learning remote,
Baterii recomandate: 2 AAA (R03) de preferat alcaline de marcă.

Model de etichetă: Telecomanda IH-MINI86ES Funtie de Invatare LCD-SAT-DVD

Eticheta-model-TV-Remote-control-telecomanda


INVATARE TASTA CU TASTA

1. Asezati fata in fata la o distanta de 2-5 cm cele doua telecomenzi.
2. Apasati tasta TV/SAT/DVD tasta cu tasta si tineti apasat pana cand ledul rosu ramane intens luminat.(TV/SAT/DVD- apasati una dintre taste functie de aparatul pentru care este telecomanda TV(LCD), SAT sau DVD, doar una dintre ele).
3. Apasati tasta pe care vreti sa o programati. Ledul rosu va clipoci incontinu. In acest moment tinand telecomanda originala cu ledul fata in fata cu ledul telecomenzii iHandy la mica distanta. Se apasa tasta care trebuie invatata si se tine apasat aceasta tasta pana in momentul in care ledul rosu ramane aprins. In acest moment se apasa din nou tasta TV/SAT/DVD ca la pasul 1.

Pentru invatarea celorlalte taste se repeta pasul 2 pentru toate tastele pe care vreti sa le invatati.

INVATARE IN MOD COPIERE AUTOMATA PENTRU O TELECOMANDA DEJA INVATATA

1. Asezati fata in fata la o distanta de 2-5 cm cele doua telecomenzi.
2. Apasati una din tastele TV/SAT/DVD si tasta CH- in acelasi timp pentru telecomanda care trebuie sa invete codurile. Ledul rosu va clipoci.
3. Apasati aceiati tasta dintre TV/SAT/DVD si tasta CH+ in acelasi timp pentru telecomanda de pe care se invata. Ledurile celor doua telecomenzi clipocesc ambele. Cand au terminat de copiat codurile, ledurile trimit 3 flashuri si se opresc.

Atentie: In timpul programarii nu trebuie sa treaca mai mult de 15 secunde intre operatiunile de apasare a tastelor.

Aceasta telecomanda universala este produs original IHANDY
Material carcasa: ABS calitate superioara
Distanta de emisie mai mare de 8 metri.
Foloseste un CIPSET tip SOP dedicat de calitate superioara
FUNCTIE DE INVATARE USOARA PENTRU 3 DEVICE-URI DIFERITE

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 5 × 1 cm