Telecomandă, Ayco, CB1409, TV CRT, model inlocuitor, CB 1409

19lei

Descriere

Telecomandă Ayco CB1409 . Telecomanda mai poate fi utilizată şi pentru următoarele modele:

Ayco CB1476, CB1475, CB1476, CB2109, CB2176, CB2175….

Şi multe alte modele. 

Livrăm doar modelul cu aspect original care face toate comenzile celei originale.

Telecomanda cu aspect original Ayco TV CB1409 dacă este în stoc poate fi livrata în 24 de ore. Telecomanda înlocuitoare, cu aspectul celei originale, Ayco CB1476, beneficiază de o garanţie de 12 luni de la data vânzării.

Telecomanda pentru televizorul tău TV Ayco CB 1409 s-a deteriorat sau ai pierdut-o? Ai obosit să te deplasezi de fiecare dată până la Televizor pentru a schimba canalul ori pentru al închide?
Nu trebuie să-ţi faci probleme! Magazinul online „Remote-control” are răspuns la acest tip de probleme.  Acest model de telecomandă originală, înlocuitoare sau cu aspect original va rezolva aceste inconveniente ca tu să-ţi recapeţi confortul dorit.

Este cât se poate de clar că fără acest dispozitiv nu se poate sta nici măcar o zi. Nevoia de informaţie te obliga să rezolvi cât mai urgent acesta problemă.
Magazinul virtual de telecomenzi „Remote-control.ro” împreună cu echipa să poate să verifice telecomenzile, poate repara ceea ce e de reparat sau vă poate sa vă ofere o telecomandă nouă.
În cazul în care nu aţi găsit în cadrul shop-ului online telecomanda Ayco CB-1409, contactaţi-ne pentru suport.

Livram telecomanda Ayco CB 1409 în toată ţara prin Poşta Româna sau prin curier rapid funcţie de alegerea clientului.

Dacă ne puneţi la dispoziţie următoarele informaţii creşte operativitatea noastră:
1. Modelul aparatului (de exemplu Ayco CB2175 vezi imaginea de la subsol) ce este înscris pe etichetă produsului (în spatele acestuia de obicei în centrul capacului);
2. Modelul de telecomandă (originală), ce este înscris la baza telecomenzii sau pe verso (la cele de marcă în carcasa bateriilor. Exemplu: CB1409);
3. Modelul şasiului electronic sau al procesorului aparatului (chassis model);
4. În cazul în care nu te descurci, trimite-ne o fotografie clară a etichetei aparatului, dacă se poate de dimensiuni mari la adresa menţionată la secţiunea “Contact” a cestui shop;
5. Recomandăm de asemenea că înainte de a ne contacta să citeşti mai întâi secţiunea „Garanţii„. Acolo vei găsi cu siguranţă răspunsuri la întrebările frecvente.

Telecomanda Ayco, CB-2175 dispune de garanţia acordată legal dar nu şi dacă a fost lovită, curăţată de client sau a suferit din pricina utilizării necorespunzătoare.

Atenţie!! Asiguraţi-vă că bateriile utilizate sunt de calitate. (majoritatea celor care au reclamat ca telecomanda nu funcţionează aveau în acesta baterii necorespunzătoare).

Preţurile produselor conţin TVA (şi nu includ taxe de livrare care sunt în mod clar opţionale)

Imaginile şi datele tehnice ale telecomenzilor afişate au un caracter informativ şi pot conţine erori sau inadvertenţe şi datorită bazelor de date care sunt construite în timp de mai mulţi colaboratori.
Facem eforturi permanente să actualizăm bazele de date şi informaţiile asociate fiecărei telecomenzi.
Dar, unele specificaţii tehnice şi preţuri pot fi modificate de producător fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală.

Telecomanda (Remote Control) Model: CB1409
Marca: Ayco
Associated Number: CB 1409
Acesta telecomanda este utilizată pentru: Ayco TV
Baterii recomandate: 2 AAA (R03) de preferat alcaline de marcă.

Model de etichetă:

Eticheta-model-TV-Remote-control-telecomanda


Ayco TV Remote Control, Ayco Control remoto, Ayco TV Kauko-ohjain, Ayco TV Daljinski upravljač, Ayco TV remot, Ayco TV Fjernkontroll, Ayco TV Controle Remoto, Ayco TV diaľkový ovládač, Ayco TV Даљински управљач, Ayco TV удаленный, Ayco TV Uzaktan Kumanda, Ayco TV 遠程控制, Ayco TV Fjernbetjening, Ayco TV daljinskom upravljaču, Ayco TV télécommande, Ayco TV Fernbedienung, Decibel srl – copyright, Ayco TV Távirányító, Ayco TV Pilot, Telecomenzi Ayco TV