Telecomanda, FOCUSSAT, UPC, DIGI, HR-B301, iPTV

25lei

Descriere

Telecomanda HR-B301 Receptor Focussat UPC Digi IPTV, potrivită şi pentru modelul: 

FOCUSAT C03600, FOCUSSAT C03600,  FOCUS SAT C03600
KAON C03600, Kaon Media C03600,
UPC DIGITAL SATELLITE RECEIVER
DIGI CO3600

Telecomanda înlocuitoare pentru modelul KAON C03600 Focussat UPC Digi, dacă este în stoc, poate fi livrată în 24 de ore. Telecomanda beneficiază de o garanţie de 12 luni de la data vânzării.

Telecomanda HR-B301 Focussat UPC Digi pentru Receiver-ul C03600 fabricat de Kaon, s-a deteriorat sau ai pierdut-o ? Ai obosit să te deplasezi de fiecare dată până la televizor pentru a schimba canalul ori pentru al închide?

Nu trebuie să-ţi faci probleme! Magazinul online „Remote-control” are răspuns la acest tip de probleme. Acest model de telecomandă originală, înlocuitoare sau cu aspect original va rezolva aceste inconveniente ca tu să-ţi recapeţi confortul dorit.

Este cât se poate de clar că fără acest dispozitiv nu se poate sta nici măcar o zi. Nevoia de informaţie te obliga să rezolvi cât mai urgent acesta problemă.

Magazinul virtual de telecomenzi „Remote-control.ro” împreună cu echipa să poate să verifice telecomenzile, poate repara ceea ce e de reparat sau poate sa vă ofere o telecomandă nouă.
În cazul în care nu aţi găsit în cadrul shop-ului online telecomanda pentru Receptorul digital marca KAON, contactaţi-ne pentru suport.

Telecomanda HR-B301 Receptor Focussat UPC Digi se livreaza în toată ţara prin Poşta Româna sau prin curier rapid funcţie de alegerea clientului.

Dacă ne puneţi la dispoziţie următoarele informaţii creşte operativitatea noastră:

  1.   Modelul aparatului (de exemplu Kaon C03600, vezi imaginea de la subsol) care este înscris pe eticheta produsului (în spatele acestuia de obicei în centrul capacului);
  2.   Modelul de telecomanda (originală), care este înscris la baza telecomenzii sau pe verso (la cele de marcă în carcasa bateriilor. Exemplu: HR-B301 );
  3.   Modelul şasiului electronic sau al procesorului aparatului (chassis model);
  4.   În cazul în care nu te descurci, trimite-ne o fotografie clară a etichetei aparatului, dacă se poate de dimensiuni mari la adresa menţionată la secţiunea “Contact” a cestui shop;

  Recomandăm de asemenea ca înainte de a ne contacta, să citeşti mai întâi secţiunea „Garanţii„. Acolo vei găsi cu siguranţă răspunsuri la întrebările frecvente.

Telecomanda C03600 pentru Receiverul Kaon dispune de garanţia acordată legal dar, nu şi dacă a fost lovită, curăţată de client sau a suferit din pricina utilizării necorespunzătoare.

Atenţie!! Asiguraţi-vă că bateriile utilizate sunt de calitate. (majoritatea celor care au reclamat că telecomanda nu funcţionează aveau în acesta baterii necorespunzătoare).

Preţurile produselor conţin TVA (şi nu includ taxe de livrare care sunt în mod clar opţionale)

Imaginile şi datele tehnice ale telecomenzilor afişate au un caracter informativ şi pot conţine erori sau inadvertenţe şi datorită bazelor de date care sunt construite în timp de mai mulţi colaboratori.

Facem eforturi permanente să actualizăm bazele de date şi informaţiile asociate fiecărei telecomenzi.

Dar, unele specificaţii tehnice şi preţuri pot fi modificate de producător fără o notificare prealabilă sau pot conţine erori de operare şi nu constituie obligativitate contractuală.

Telecomanda (Remote Control) Model: HR-B301,
Marca: KAON,
Associated Number: C03600,
Acesta telecomanda este utilizată pentru: KAON Receptor Focussat UPC Digi,
Baterii recomandate: 2 AAA (R03) de preferat alcaline de marcă.

Model de etichetă: Telecomanda HR-B301 Receptor Focussat UPC Digi

Eticheta-model-TV-Remote-control-telecomanda


 

 

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 30 × 5 × 1 cm